Termeni și Condiții

Termeni și condiții pentru descărcarea gratuită a variantei pdf. a numerelor din Memoria – revista gândirii arestate sau utilizarea diverselor materiale editoriale, fotografii și alte materiale audio sau video postate pe site-ul www.revistamemoria.ro – în special în sectiunea Arhive

Acest site este realizat, dezvoltat și administrat de Fundația Culturală Memoria.

Pentru a putea citi şi descărca în mod gratuit revistele aflate în secțiunea Arhiva PDF  în format electronic oferite de site-ul nostru trebuie să fiţi de acord cu următoarele condiţii de utilizare:

Este permisă descărcarea liberă, cu titlu personal, a revistelor în format pdf. Distribuirea gratuită a acestora prin intermediul altor site-uri, reproducerea parţială sau integrală prin orice mijloace, modificarea sau comercializarea acestei versiuni fără acordul prealabil, în scris, al Fundației Culturale Memoria constituie o încălcare a dreptului de proprietate intelectuală şi se pedepseşte conform legii privind drepturile de autor şi drepturile conexe, în vigoare.

Condiții de utilizare
1. Arhiva PDF a revistei Memoria vă oferă dreptul neexclusiv şi limitat de a citi, descărca şi stoca pe computerul dumneavoastră revistele noastre postate pe Internet, cu condiţia să fiţi de acord cu aceşti termeni de utilizare, să nu schimbaţi sub nici o formă conţinutul articolelor respective şi să păstraţi menţiunile drepturilor de autor respective.

2. Distribuirea conținutului revistelor prin intermediul altor site-uri, cât şi modificarea sau comercializarea acestei versiuni fără acordul prealabil, în scris, al Fundației Culturale Memoria sunt interzise şi se pedepsesc conform legii privind drepturile de autor şi drepturile conexe, în vigoare. Dacă doriţi să promovaţi unele dintre aceste articole apărute în revistele postate de noi prin site-ul dvs puteţi folosi sumarul revistei şi coperta, cu condiţia să puneţi un link direct către pagina respectivului număr de pe site-ul https://www.revistamemoria.ro şi să ne anunţaţi pe adresa de mail: revistamemoria@gmail.com. La aceeaşi adresă ne puteţi contacta pentru a vă permite postarea unui număr din revista noastră în întregime.

3. În cazul în care nu respectaţi prevederile acestor condiţii de utilizare vă asumaţi responsabilitatea pentru orice consecinţă care ar putea deriva din această nerespectare, incluzând, fără a se limita la, consecinţele legale sau materiale de orice natură.

4. De asemenea sunteţi de acord să nu implicaţi site-ul https://www.revistamemoria.ro şi realizatorii acestuia în orice acţiune, inclusiv legală, care ar putea rezulta din încălcarea de către dumneavoastră a drepturilor de autor, a condiţiilor de utilizare, sau a oricărei legi sub orice jurisdicţie.

Termeni legali, drepturi de autor
Drepturile de autor pentru conţinutul, imaginile, logo-urile şi design-ul acestui site aparţin Fundației Culturale Memoria, cu excepţia acelor materiale pentru care este menţionat expres posesorul drepturilor de autor. Prin prezenta, Fundația Culturală Memoria vă autorizează să vizualizaţi articolele / documentele publicate de noi pe World Wide Web pentru uz necomercial şi strict personal. Luând în considerare această autorizare, sunteţi de acord ca orice copie sau referire a acestor documente să păstreze toate specificaţiile legate de legea drepturilor de autor şi de proprietatea mărcilor înregistrate menţionate aici.
Documente individuale publicate de Fundația Culturală Memoria pe World Wide Web pot să conţină alte specificaţii legate de drepturi de autor şi consideraţii legale specifice acelui document individual. Dacă doriţi să folosiţi orice conţinut de pe acest site care nu este proprietatea Fundației Culturale Memoria adresaţi-vă celor ce deţin drepturile de autor pentru documentele respective.

Toate informaţiile publicate pe site de către Fundația Culturală Memoria (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, fişiere audio-video) sunt protejate de dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind Fundația Culturală Memoria.