Cristina Chirvasie Ioana-Raluca Voicu-Arnăuţoiu Evenimente

Flori pentru Nucșoara

16 iunie 2024
Asociația Multiculturală „Nicu Hagi“ a organizat în Sala mare a Primăriei Câmpulung Muscel – un eveniment dedicat memoriei luptătorilor anticomuniști din Munții Musceului.
Din programul zilei:
– Eroinele Nucșoarei – un film documentar în regia Cristinei Chirvasie
– La ceas de taină și de amintire – spectacol de muzică, proză și poezie din literatura de detenție cu Ioana Voicu Arnăuțoiu (vioară), Manuela Giosa (pian) și Cristina Chirvasie (recitator).
Multumiri MuscelTV

Ioana-Raluca Voicu-Arnăuțoiu (fiica lui Toma Arnăuțoiu și a Mariei Plop) susține atât concerte și recitaluri în țară și străinătate, cât și comunicări la simpozioanele internaționale de istorie recentă, precum și conferințe la Budapesta, Londra și Frankfurt.. Este preocupată de istoria recentă a României, fiind din 2002 cercetător acreditat de C.N.S.A.S.

Regizoarea Cristina Chirvasie este coordonatoarea seriei de filme documentare și cărți: Revoluția modelelor. Și la acest eveniment a fost însoțită de cele 3 volume editate până acum din aceasta colecție, apărute la Editura Fundației Culturale Memoria.
Le mulțumim și pe această cale, pentru tenacitatea și determinarea de a împărtăși adevărul din sufletele unor oameni deosebiți,